Let it snow!

E întuneric, doar becurile de la stâlpi pâlpâie din când în când frenetic. E aşa linişte...ninge cu fulgi mari care cad uşor ca într-un glob de cristal.Mă uit la cer...încerc să descopăr noi stele...dar toate sunt aceleaşi, stau neclintite în umbra nopţii. Îmi e greu să le privesc, fiindcă fulgii de nea îmi invadează faţa. Închid ochii şi încerc să disting fiecare atingere rece şi umedă a stelelor îngheţate....încetez, sunt prea multe!  Din când în când trec maşini cu viteză şi parcă încearcă să mă aducă cu picioarele pe pământ, zdruncinând peisajul...Am mâinile îngheţate, ca de obicei, dar şi ce? Tot încerc să încropesc ceva în palmă  din zăpadă, mă chinui să fac cine ştie ce, care în cele din urmă ajunge să aibă o ciudăţenie de formă :)). Îmi era dor de aceste seri de iarnă...

Şi nişte citate care îmi plac :”> :
·         Fericirea este ca un balon de săpun care îşi schimbă culoarea precum irisul şi care se sparge când îl atingi.  (Balzac)

·         Ceea ce contează nu sunt loviturile pe care le dai, ci acelea pe care le primeşti şi la care rezişti pentru a merge mai departe. (Randy Pausch)

·         Iubirea e ca mercurul în mână. Ţine-o deschisă şi îţi va rămâne în palmăş strânge-ţi pumnul şi îţi va curge printre degete. (Dorothy Parker)

·         Cei care cad îi târăsc de adesea în căderea lor şi pe cei care le sar în ajutor. (Stefan Zweig)

·         Voiam să înţelegi adevăratul curaj, în loc să-ţi imaginezi că este un om cu o puşcă în mână. Adervăratul curaj este să ştii că eşti  învins de la bun început, dar să nu renunţi totuşi la luptă. (Harper Lee)

·         După ce am căutat fără să găsim, se întâmplă să găsim fără să căutăm. (Jerome K. )

·         Singurii prieteni demni de interes sunt cei pe care poţi să-i suni la ora patru dimineaţa.(Marlene Dietrich)

·         Destinul e cel care împarte cărţile, dar noi suntem cei care le jucăm. (Randy Pausch)

Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Un mincinos.

Definiţie

Băiatului cu ochi de cer